Sokak számára okoz csalódást, amikor a gondosan elkészített kocsonya zavaros marad. A következőkben bemutatjuk azt a módszert, amellyel a kocsonya átlátszó, esztétikus és ízletes lesz, megfelelve a hagyományos elvárásoknak. A kocsonya a téli időszak egyik kiemelt étele, amely akkor tekinthető...
Folyamatosan érkeznek a félegyháziak és környékbeliek a belvárosba, ahol huszonhatodik alkalommal zajlik a város egyik legkedveltebb eseménye, a Libafesztivál. A nyárvégi napsütésben családok, baráti társaságok és idősek egyaránt élvezik a színes programokat, amelyek minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást kínálnak.
Megkezdődött szeptember 13-án reggel a XXVI. Kiskunfélegyházi Libafesztivál főzőversenye, ami idén is a Petőfi Sándor Városi Könyvtár mögötti parkolóban kapott helyet.
Magyarországon még mindig kevés halat fogyasztunk az uniós átlagnál, pedig a hal a mediterrán diéta egyik alappillére: könnyen emészthető, kiváló fehérjeforrás és egészséges. Bede Róbert mesterszakács, a TV Paprika séfje a balatoni halak napja alkalmából arra buzdít mindenkit, hogy bátran...
Három hónapja nyílt meg Kiskunfélegyháza határában a Gesztenyés Büfé, amely máris hírnevet szerzett magának: nemcsak a pacalpörköltjét jelölték országos versenyre, de a vendégek is oda vannak a formabontó brassóiért és a tökéletesre fejlesztett smash burgerért. A tulajdonos, Patyi Gábor célja:...
A „Kis-kun pusztai báránypecsenye” nyerte a középdöntőt Múlt szombaton Szolnok adott otthont a Magyarország étele 2025 elnevezésű élőmunkás, melegkonyhai szakácsverseny selejtezőinek. A megmérettetés célja, hogy bemutassa a magyar gasztronómia sokszínűségét és változatosságát, miközben erősíti nemzeti összetartozásunkat. A szervezők arra is...
Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk.
A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom