Sokak számára okoz csalódást, amikor a gondosan elkészített kocsonya zavaros marad. A következőkben bemutatjuk azt a módszert, amellyel a kocsonya átlátszó, esztétikus és ízletes lesz, megfelelve a hagyományos elvárásoknak. A kocsonya a téli időszak egyik kiemelt étele, amely akkor tekinthető...
Magyarországon még mindig kevés halat fogyasztunk az uniós átlagnál, pedig a hal a mediterrán diéta egyik alappillére: könnyen emészthető, kiváló fehérjeforrás és egészséges. Bede Róbert mesterszakács, a TV Paprika séfje a balatoni halak napja alkalmából arra buzdít mindenkit, hogy bátran...
A külföldiek szerint az alábbi magyar ételek a legkülönlegebesebbek. Pár hete az egyikből világrekord mennyiségben készítettek Bács-Kiskun vármegyében.
A „Kis-kun pusztai báránypecsenye” nyerte a középdöntőt Múlt szombaton Szolnok adott otthont a Magyarország étele 2025 elnevezésű élőmunkás, melegkonyhai szakácsverseny selejtezőinek. A megmérettetés célja, hogy bemutassa a magyar gasztronómia sokszínűségét és változatosságát, miközben erősíti nemzeti összetartozásunkat. A szervezők arra is...
Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk.
A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom