Hatodik születésnapját ünnepelte az Ágyú

Sokan kerestek már választ arra, hogy mi az Ágyú titka. Miért szeretnek az emberek télen-nyáron betérni egy-egy italra, de legfőképp baráti beszélgetésekre? A sokat megélt falak között valahogy könnyebben megy a társalgás. Az igazi bája azonban a nyárestéknek van ott. A kihelyezett sörpadokon, a hangulatos megvilágítás mellett szimplán úgy érzi az ember, hogy el kell tölteni néhány órát ezen a helyszínen. Így volt ez a mögöttünk hagyott szombaton is, amikor családok, baráti és munkahelyi társaságok választották a születésnapi eseményt, elfoglalva az összes létező ülőalkalmatosságot, ami abban a pillanatban ott fellelhető volt.

Vas László élőzenéje indította az eseményeket, akinek neve már eleve garancia arra Kiskunfélegyházán, hogy adott estén a hangulat zenei minőségét tekintve is megalapozott lesz. Őt a Let the cigar die nevű formáció váltotta: Sánta Zola és Blanár Levente akusztikus koncertje mindig egyedülálló élmény.
A zenei produkciók között érkezett a születésnapi torta, előtte Balogh Máté, az Ágyú üzemeltetője szólt a megjelentekhez. Megköszönte a folyamatos érdeklődést a kézműves sörök, a hamburgerek és pizzák iránt és megköszönte, hogy évről évre egyre többen választják az Ágyút, hogy jól érezzék magukat. Elmondta, hogy a sikerek mögött természetesen az a biztos csapat áll, akikre alapozni lehet, akik évről-évre jelen vannak és munkájukkal, lendületükkel és lelkesedésükkel segítik kiszolgálni a vendégeket. Nekik is hálásan köszöni, hogy eljutottak idáig.

A tortát a későbbiekben minden vendég megkóstolhatta.
Balogh Máté lapunknak elmondta, hogy az Ágyú, mint az első kézműves söröző Kiskunfélegyházán 2019-ben nyitotta meg kapuit. 2020-ban a sörök mellett megjelent a gasztrovonal is: hamburgerek készítését kezdték meg, majd később kemencében sült nápolyi pizzákkal gazdagították a kínálatot.

– Talán az adja meg a hely varázsát, hogy nem akarunk többnek látszani, mint amik valójában vagyunk. Egy kézműves söröző, ahol igyekszünk kiszolgálni a vendégek igényeit. Mi tényleg szeretjük a vendéglátást és élvezzük, amit csinálunk. Jó szívvel várjuk a közönségünket, akik között mára már tényleg minden korosztály megtalálható. Nagyon hálásak vagyunk érte és minden munkatársam nevében is köszönjük mindenkinek! – fogalmazott végezetül Balogh Máté.






