A termékek minőségét tanúsító jelzések akkor jók, ha konkrétak és könnyen értelmezhetőek. A hatékonyságuk ugyanis nemcsak a mögöttük álló szabályozáson múlik, hanem azon is, hogy a fogyasztók számára mennyire egyértelmű, mit jelentenek – állapítja meg egy friss nemzetközi kutatás a...
Nyáron különösen fontos az élelmiszerbiztonság, hiszen a meleg kedvez a mikroorganizmusok szaporodásának. Dr. Vidács Anita, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának főiskolai docense segítségével most megtudhatjuk, milyen alapvető higiéniai szabályokat tartsunk be a konyhában, hogyan óvjuk meg az ételeinket a nyári...
Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk.
A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom