• 2018. január 10. 18:00
  • Forrás: futsalhungary.hu

Női Magyar Kupa - kezdődnek a negyeddöntők

A női futsal Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért lépnek pályára a még állva maradt csapatok. A versenykiírás értelmében két mérkőzésen dől el a továbbjutás kérdése. A papírforma alapján az Astrának, a Tolnának és a Hajdúböszörménynek komoly esélye van arra, hogy izgalommentessé tegye a visszavágót, a Ricsilla miskolci vendégjátéka viszont hihetetlen izgalmakat tartogathat.
Női Magyar Kupa - kezdődnek a negyeddöntők

 

Női Magyar Kupa negyeddöntők, első mérkőzés

Astra-Artifex Kiskunfélegyházi Bulls – Gyulai Amazonok
Január 13, szombat, 18:00, Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok 
A Karácsony kupán legyőzte az Amazonok az Astrát, s a vendégek esélyeit növeli, hogy Dombó János csapata igencsak sebezhetőnek tűnik, s ez aggódalommal töltheti el a Bikák híveit. Ugyanakkor Szabó Bogiék híresek arról, hogy amikor nagyon kell akkor képesek összekapni magukat és nehéz elképzelni, hogy a kétmeccses kupanegyeddöntőből ne ők kerüljenek ki győztesen. A gyulaiak biztos mindent el fognak követni annak érdekében, hogy eljussanak a Final Fourba, lelkesedésükkel aligha lesz gond, a rutin és a fizikai paraméterek dolgában viszont ellenfelük áll jobban.
A futsal-hungary tippje: négygólos Astra-siker


Szolnok Fanatic SE – BrandMission-Artifex Tolna Mözs
Január 13, szombat, 18:00, Kunhegyesi Mikrotérségi Tornaterem
A női NB II-ben jelenleg a második helyen áll a Szolnok, ugyanakkor az idény első tétmérkőzésén vereséget szenvedtek a DEAC ellen, ami nem a legjobb előjel a kupamérkőzés elött. A Tolna sokkal gyorsabb játékot játszik, nagyszerű a védelme, s amennyiben sikerül kikapcsolniuk Vágó Anikót a Fanatikusok gólgyárosát, akkor már az odavágón eldönthetik Varga Adélék a továbbjutás kérdését.
A futsal-hungary tippje: ötgólos Tolna-siker


KRSE – Hajdúböszörményi TE
Január 13, szombat, 20:30, Üllő Városi Sportcsarnok
A tisztes helytállás lehet a KRSE célja, sokkal erősebb játékosállománnyal rendelkezik a HTE, ki kell jönnie az osztálykülönbségnek. Nem kétséges, hogy a Hajdúböszörmény a Magyar Kupa legnagyobb esélyese, minden poszton klasszisokat tud bevetni Quirikó Vivien vezetőedző, így ez a párosítás tűnik leginkább lefutottnak.
A futsal-hungary tippje: hétgólos HTE-siker


Miskolci Vénusz – Ricsilla Futsal
Január 14, vasárnap, 18:30, Miskolci Városi Sportcsarnok
A Vénusz fanatikusai aligha voltak elégedetlenek amikor megtudták, hogy a Ricsillával kell játszaniuk a Kupában, azóta azonban bombaformába került Halmos Máté együttese, amely a bajnokságban a Szekszárdtól is pontot tudott rabolni, az Astrát pedig hatalmas meglepetésre legyőzte. A borsodiak három vereséggel búcsúztatták a 2017-s évet, s így a legjobbkor jöt számukra a pihenő. Azóta rendezhették soraikat, lélektani előny azonban most már a Ricsilla mellett szól. Izgalmas és nehezen megtippelhető a párharc kimenetele.
A futsal-hungary tippje: egygólos Ricsilla-siker