• 2018. február 21. 11:30

Classic Winter 2018 - A 300. kapura lövésre várva

Az idei, immár hatodik Classic Winter Kiskőrös város alapításának 300. évfordulója alkalmából, érdekes programelemekkel bővül.
Classic Winter 2018 - A 300. kapura lövésre várva

 

Persze, hogy idén is lesz Classic Winter Kiskőrösön! A 2018. február 23-24-25-én zajló tornára idén is jó néhány csapat érkezik. A HC Morrison, a HK Spartak, a Debrecen, az Old Boys L.M., a Szigeti Bikák, a Felcsík Stage, a BL Kiskőrös és a HC Kiskőrös csapatai mérkőznek majd meg egymással a kiskőrösi Rajz Attila Jégpályán.

A mérkőzések pénteken délután 5 órától indulnak majd. Szombaton szinte egész nap szurkolhatunk, egészen délután 5 óráig. Vasárnap pedig a döntőkön izgulhatunk a végeredmény miatt, amelyet a tervek szerint 15 órakor hirdetnek majd ki.

A torna különlegessége lesz, hogy a városi jubileumhoz kapcsolódva az is kap majd egy serleget, akinek a nevéhez köthető lesz a torna háromszázadik kapura lövése.

Ám ez még nem minden! A serleget ennek a csapatnak, de a többieknek is egy híresség adja majd át, akinek van jégkorongos kötődése, és a hazai zenei paletta elismert alakja… Többet egyelőre azonban nem árulhat el a klub. Csak annyit, hogy érdemes lesz kilátogatni a belépő nézők számára ingyenes rendezvényre.