Belehalt sérüléseibe - videóval

Belehalt sérüléseibe - videóval
A Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe vettek egy 59 éves kiskunfélegyházi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta szomszédját.
Üres kézzel távozott

Üres kézzel távozott
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. István 21 éves putnoki lakossal szemben. A kiskunfélegyházi rendőrök rövid időn belül beazonosították és őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.
A kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vették a tetten ért gyanúsítottat

A kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vették a tetten ért gyanúsítottat
A nyomozás adatai szerint Kiskunfélegyháza egyik telephelyéről gumiabroncsokat és szerszámokat akart ellopni egy ismeretlen férfi augusztus 10-én, 12 óra 25 perc és 13 óra 15 perc között, azonban a sértett megzavarta őt és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.
Nem akart fizetni

Nem akart fizetni
A kiskunfélegyházi járőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki a saját ruházata alá felvett, ellopott ruhaneműkbe rejtette a kozmetikai termékeket és szeszes italokat.
Lezárt akta: Nőket molesztált

Lezárt akta: Nőket molesztált
Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. István 44 éves gátéri lakossal szemben.
Fűkaszát lopott

Fűkaszát lopott
Ismeretlen tettes a gyanú szerint július 15-én 10 óra és július 18-án 8 óra között megjelent az egyik kiskunfélegyházi telephelyen, ahol az ott dolgozó raktárosnak arra hivatkozott, hogy a vezető utasítására el kell vinnie egy motoros fűkaszát. Az ismeretlen személy a részére kiadott fűkaszát elvitte és azóta nem vitte vissza az eszközt.
Halálos baleset Pálmonostora és Gátér között

Halálos baleset Pálmonostora és Gátér között
A rendelkezésre álló adatok szerint július 9-én, szombaton 22 óra 10 perc körül a 4503-as számú út 2.900-as méterszelvényénél - a Pálmonostora és Gátér közötti útszakaszon - egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.
Súlyos baleset Kiskunfélegyházán - frissítve!

Súlyos baleset Kiskunfélegyházán - frissítve!
A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján július 3-án 4 óra körül az 5-ös számú főút 109-es kilométerénél található parkolóban eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó kigyulladt. Az autóban tartózkodó 31 éves kiskunfélegyházi férfi segítségére sietett egy szintén kiskunfélegyházi lakos, aki segített az autó sofőrjének kiszabadulni az égő gépjárműből. A bajba jutott férfi...
3 tonna alumíniumot loptak

3 tonna alumíniumot loptak

Nem csak a lopással gyanúsítható férfiakat, de az orgazdát is őrizetbe vették a kiskunfélegyházi rendőrök.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.
Nőket molesztált, őrizetbe vették - videóval

Nőket molesztált, őrizetbe vették - videóval
Egy kiskunfélegyházi nő tett bejelentést a rendőrségre június 6-án arról, hogy előző nap egy ismeretlen férfi hátulról megszorította, magához húzta és nem akarta elengedni őt. A sértett aktív ellenállásának és segítségkiáltásának hatására menekült csak el az elkövető.
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Következő oldal » [Utolsó oldal]