Forgalomkorlátozás fanyesés miatt

Forgalomkorlátozás fanyesés miatt
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a lakosságot, hogy fanyesés miatt lezárják december 17-18-19-én (hétfő, kedd, szerda) a Holló Béla utca Teleki utca és az első köz közötti szakaszt. Az érintett területen tilos lesz a parkolás. Kérik a lakosság türelmét és megértését.
Kiskőrösi Adventi Tér

Kiskőrösi Adventi Tér
Ünnepi hangulattal, finom forralt borokkal, sült gesztenyével, egyéb finomságokkal és kulturális csemegével várják a kiskőrösieket és a vendégeket a Petőfi térre december 14-16. és 21-23. között.
Közgés diákok országos sikere

Közgés diákok országos sikere
December 8-án rendezte meg Budapesten a dr. Kalotay Kálmán tanár úr emlékére szervezett országos bajnokság eredményhirdetését a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége. A KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumából két tanuló mérettette meg magát a szakma kiválóságai között: Kovács Lilla szövegszerkesztésből III., gépírásból VII. helyezettként, Bartók Bálint gépírásból III....
Aranyérem a B33-as kosárlabda megyei döntőjében

Aranyérem a B33-as kosárlabda megyei döntőjében
Szép eredményt ért el a Constantinum Intézmény általános iskolás fiú csapata a B33 kosárlabda megyei döntőjében, amit Kecskeméten rendeztek meg december 12-én. A Fekete-Seres Ildikó és Rádi Dezső testnevelők által vezetett félegyházi együttes a megyei döntő legjobbjának bizonyult, ami aranyérmet és egyben továbbjutást ért. Csapattagok: Könyves András Benjamin, Szűcs Bence, Varga Márk, Zsígó Bálint....
Költöző harangjainkról

Költöző harangjainkról
A minket körülvevő és szolgáló tárgyakról úgy gondolkodunk, hogy azok ott és addig maradnak, ahová tesszük őket. Pedig ez koránt sincs így! A harangokról összegyűjtött sok történetet rendezgetve, meglepő esetek sorozatára derült fény.
Közeledik az adóelőleg-kiegészítés határideje

Közeledik az adóelőleg-kiegészítés határideje
December 20-áig kell kiegészíteniük a társasági adó, az energiaellátók jövedelemadója, az innovációs járulék, az egyszerűsített vállalkozói adó és a reklámadó előlegeit a várható fizetendő adó összegére azoknak, akiknek az üzleti éve a naptári évvel megegyezik.
16 millió forinttal támogatja az önkormányzat a városi kórház szakrendeléseit - videóval

16 millió forinttal támogatja az önkormányzat a városi kórház szakrendeléseit - videóval
Ismét támogatja a városi kórház szakrendeléseit az önkormányzat. A tavalyi 12,5 millió forint után idén már 16 millió forintot szavaztak meg a képviselők a gyermek, a szemészeti és a kardiológiai szakrendelések finanszírozásához való hozzájárulásra. Egyebek mellett erről döntöttek a városatyák az esztendő utolsó, december 13-i testületi ülésén.
Félegyháza legfiatalabb polgárait köszöntötték

Félegyháza legfiatalabb polgárait köszöntötték
Több évtizedes hagyomány Félegyházán, hogy karácsony közeledtével a legfiatalabb polgárokat, valamint a 3, vagy több gyermeket nevelő családokat köszöntik. Idén 232 nagycsaládot, 188 újszülöttet – ebből 7 ikerpárt köszöntöttek. December 12-én, a Móra Ferenc Művelődési Központba várták az apróságokat és szüleiket ünnepi műsorra, ahol ajándékot is kaptak, majd finom uzsonnára invitálták őket. A...
Könnyed siker Gyulán

Könnyed siker Gyulán

Gyulasport – Félegyházi TSI 24 : 78

Tovább folytatta menetelését a regionális fiú kadett bajnokságban a Félegyházi TSI kosárcsapata, amely a 8. fordulóban Gyulán nyert meggyőző fölénnyel, 78-24-re. Mozgalmas marad a december a félegyházi kosarasok számára, ebben az évben még három mérkőzést játszanak.
Zöld oldal - Téli szép világ

Zöld oldal - Téli szép világ
A természetben mindennek van célja, értelme, beillesztettsége. Itt semmi nem létezik önmagának, önmagában. Időben és térben is minden része a rendnek. A tél már a tavaszért van. A tél a megcsendesedés, a megpihenés, a kitartó rákészülés, a túlélés ideje a természetben még akkor is, ha időnként ez különös pompával párosul.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]