Hazai fejlesztéssel menthetik meg a méheket

Hazai fejlesztéssel menthetik meg a méheket
Az okoskaptár biztosítja a maximális higiéniát, fokozottan ügyel a méhek védelmére és még számos információval tud szolgálni.
Egy hétvége, két sikeres verseny

Egy hétvége, két sikeres verseny
Triatlon és aquatlon versenyen vettek részt és értek el szép eredményeket a DMTK-KVSE Aquasport triatlonistái.
Növényvédelmi permetezés

Növényvédelmi permetezés
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy augusztus 6-án, hétfőn - az időjárás és a rajzás figyelembevételével - elvégzik a platán, vadgesztenye és hársfák növényvédelmi permetezését. Rossz idő esetén augusztus 7-én vagy 8-án végzik el a munkát.
Idén is lesz Hírös Vágta Kecskeméten

Idén is lesz Hírös Vágta Kecskeméten
Augusztus 25-én, szombaton rendezik meg Kecskeméten, a Hírös Vágtát, a Nemzeti Vágta kecskeméti előfutamát, a Hírös Hét Fesztivál társrendezvényeként a Rudolf Huszárlaktanyában.
A közösségek ereje

A közösségek ereje

Újabb támogatást nyertek megyénk települései

A meglévő és új közösségek fejlesztése, a helyi identitás erősítése térségünkben is kiemelt feladat, hiszen a társas kapcsolatok fenntartása, a barátságok megőrzése, a közösséghez tartozás élménye nem csak egyéni, de össztársadalmi szinten is számos pozitív lehetőséget rejt magában. Bács-Kiskun megye 77 települése most erre a célra, a helyi közösségek megerősítésére nyert el több mint 870 millió...
Munkavállalókat keres az önkormányzat

Munkavállalókat keres az önkormányzat
Munkavállalókat keres a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal a központi konyhán történő munkavégzésre (Kiskunfélegyháza, dr. Holló Lajos utca 16.).
 Búcsú a főtértől

Búcsú a főtértől
A Zöld város program keretében hamarosan megkezdődik a főtér felújítása is. Éppen ezért, az önkormányzat kezdeményezésére, a város kulturális intézményei programokkal búcsúztatják a megszokott, megszeretett terünket. Július 17-én, kedden a Holló László Képzőművész Kör alkotóinak segítségével bárki ecsetet ragadhatott, hogy felbontása előtt egy szép festménnyel színesítse a tér aszfaltját....
Móra Ferenc Emléknap

Móra Ferenc Emléknap
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Móra Ferenc Társaság, a Kiskun Múzeum és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület szeretettel hív minden érdeklődőt a Móra Ferenc Emléknap programjaira július 19-én, csütörtökön.
A három testőr Szankon

A három testőr Szankon
Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában című darabját mutatják be Szankon, a művelődési ház udvarán július ​20-án, pénteken 20 órától.
Kossuthos diákok sikerei

Kossuthos diákok sikerei
Szép eredményeket értek el a Kossuth Lajos szakiskola tanulói az elmúlt tanév során. A diákok többek között tehetségkutató versenyen is indultak, ahonnan nívós helyezésekkel érkeztek haza - olvasható az intézmény honlapján.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]