Kiválóan indították a versenyszezont a Jogging újonc triatlonistái

Kiválóan indították a versenyszezont a Jogging újonc triatlonistái
Május 20-án rendezték meg Tiszaújvárosban a XXVII. Tisza Triatlon Országos triatlon versenyt, ahol 63 egyesület 846 sportolójának sikerült teljesítenie a távokat. A kiskunfélegyházi Jogging Plus Futóklub hat igazolt utánpótlás triatlon versenyzője kiválóan szerepelt az országos versenyen újonc 1 és újonc 2 kategóriában.
Már szedik a cseresznyét, július közepéig tart a szezon

Már szedik a cseresznyét, július közepéig tart a szezon
Felgyorsította a cseresznye fejlődését és érését, hogy hirtelen felmelegedéssel érkezett idén is a tavasz. A március eleji erős lehűlések elsősorban a Dunántúlon és a Dél-Alföldön okoztak kisebb fagykárokat, de azok lényegesen alacsonyabbak voltak, mint a barackféléknél, és elsősorban a korai fajtákat érintették.
Szúnyogirtás Félegyházán

Szúnyogirtás Félegyházán
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata értesíti a lakosságot, hogy az elszaporodott szúnyogok miatt május 23-án, szerdán az esti órákban légi szúnyogirtás lesz a városban és a külterületeken. Alkalmatlan időjárás esetén május 24-én, csütörtökön végzik el a munkát.
Ruhaosztás Félegyházán

Ruhaosztás Félegyházán
Május 26-án, szombaton az Egészséges Félegyházáért Egyesület ruhaosztást tart 9 és 11 óra között a Hunyadi utcai gyerekorvosi rendelő váróhelyiségében. A ruhák használtak, de ingyen elvihetőek. A szervezők azt kérik, hogy mindenki vigyen magával szatyrot a ruháknak.
Ismét Félegyházán koncertezik Bagdi Bella

Ismét Félegyházán koncertezik Bagdi Bella

Lépj tovább! - életépítő és önfejlesztő előadás-koncert

Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban koncertezik június 7-én, csütörtökön 18 órától Bagdi Bella személyiségfejlesztő előadó, tréner, többszörös platinalemezes énekesnő, a Sorsfordító önbecsülés bestseller című könyv szerzője, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke. Ő indította el azt az iskolai Boldogságóra mozgalmat, amely a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amelynek a...
Forgalomkorlátozás a bajuszfesztivál idején

Forgalomkorlátozás a bajuszfesztivál idején
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a lakosságot, hogy május 26-án, szombaton lezárják a Kossuth utca Hunyadi utcától a városházáig tartó szakaszát. Ezzel a Feltrei zászlóforgatókkal és a langaléta garabonciásokkal közösen rendezendő bajuszmustra felvonulási útvonalát biztosítják.
Fogas kérdés a betűbölcsiben

Fogas kérdés a betűbölcsiben
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár adott helyszínt a május 22-i Betűbölcsinek. A meghívott szakember, dr Ónodi Izabella, fogorvos volt, aki két gyermek anyukája, így számára is "fogas" kérdés a fogak állapota.
Eredményesség a fejlődés mellett

Eredményesség a fejlődés mellett
Isán András szakosztályvezető irányításával az idei esztendőben is dobogón végzett a Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata. Az NB II Dél-keleti csoportjában évek óta kiegyensúlyozottan és jól szerepel az együttes, amely az elmúlt öt szezon során négy ezüstérmet és egy bronzérmet nyert. A felnőtt csapat mellett a félegyházi utánpótlás megteremtése, kibővítése egyre hangsúlyosabb szerepet...
Ingyenes városnéző kisvonatozás

Ingyenes városnéző kisvonatozás
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szeretettel hív és vár minden családot és érdeklődőt május 27-én, vasárnap a Városalapítók Hete és a városi gyermeknap keretében megszervezett ingyenes városnéző kisvonatozásra.
Emléknap a városalapítók tiszteletére

Emléknap a városalapítók tiszteletére
Jász-Kun Történelmi Emléknapot szervezett május 22-én a Kiskun Múzeum és a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete a városháza dísztermében. Az emléknap résztvevőit Csányi József polgármester köszöntötte. Ezt követően dr. Knipl István régész-történész tartott előadást „Környezeti változások a Duna-Tisza közén” címmel. Mészáros Márta múzeumigazgató, a „Jászkunság 1699” címmel megjelent...
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]