• 2018. július 9. 13:00

Új elnökség a megyei LMP-ben

Tisztújítást tartot a Lehet Más a Politika párt Bács-Kiskun megyei szervezete, június 30-án. A leköszönő kalocsai Kerpács Rezső elnöktől Kis-Szeniczey Kálmán vette át másfél évre a megyei csapat irányítását. Az új elnök kiskunfélegyházi agrármérnök, vidékfejlesztési szakértő, gazdálkodó, vállalkozó, a megyei önkormányzat képviselője.
Új elnökség a megyei LMP-ben

 

Megválasztották továbbá az ötfős megyei elnökséget is. Nagy Szabina, az elnökség kalocsai tagja, bő egy éve erősíti az adminisztratív és szervezési feladatok ellátását. Vincze Katalin Lajosmizsén él, szakképzett és tapasztalt pénzügyi vezető. Saját cégében adatvédelemmel, illetve számviteli, adóügyi területen tanácsadással foglalkozik. Fehér Attila szociológus, a Partiszkon Társadalomkutató Közhasznú Egyesület alapító-elnöke. Fő
érdeklődési köre az állampolgárok, főként a fiatalok aktív közéleti szerepvállalásra való felkésztetése. Fejes Ferenc gépészmérnök, ipari kisvállalkozásban dolgozik Kecskeméten, munkáik jelentős része külföldi. Célja a szervezeti kultúra és fegyelem erősítése, ami elősegíti a sikeres és konfliktusmentes politikai munkát.
Az új vezetés fő feladata a párt felkészítése a jövő évi önkormányzati és európai parlamenti választásokra.

LMP Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete