• 2017. október 9. 10:30

Néhány tucat szavazat kell még a második helyhez

E cikk születésekor még mindig a népszerűségi lista harmadik helyén áll Az év honlapja 2017 versenyen Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának megújult honlapja, miközben technikai és tartalmi indexe kiemelkedően magas, 91 és 92 százalék. Már 652-en szántak figyelmet és időt arra, hogy szavazatukkal jobb helyre segítsék a megmérettetésben a város életében fontos szerepet betöltő website-ot.
Néhány tucat szavazat kell még a második helyhez

 

A 47 induló között az élbolyban lenni igazán megtisztelő. Hisszük azonban, hogy ennél még sokkal nagyobb potenciál rejlik Félegyházán az összefogásban! A szakmai szempontok azt mutatják, hogy egyértelműen jó esélyei vannak a nagy körültekintéssel kidolgozott, rengeteg információt tartalmazó, mégis áttekinthető és jól használható oldalnak.

www.kiskunfelegyhaza.hu persze a mindennapokban vizsgázik igazán. Olyankor, amikor gyorsan, pontos információra, adatra, válaszra van szüksége valakinek, éjjel vagy nappal. A team, amely mögötte áll, folyamatosan és észrevétlenül, a háttérben meghúzódva azon dolgozik, hogy ez a lehető legtermészetesebb módon így működjön, s ráadásul esztétikai szempontból is kiemelkedő élményt jelentsen felkeresni a város weboldalát. Jó lenne, ha erre felfigyelnének mások is. Jó lenne, ha Félegyháza egy olyan pozitív hírrel tudna az országos figyelem látóterébe kerülni, mint Az év honlapja 2017 díj viselője. Ehhez kérjük az Ön segítségét kedves Olvasó!

Mivel mindenki csupán egyetlen szavazatot adhat le, hívja fel ismerősei, barátai, rokonai, munkatársai figyelmét a szavazásra! Szavazni november 9-éig lehet. Köszönet minden jó szóért, szavazatért, lelkesítő ajánlásért, cikk megosztásért!

Szavazni itt lehet, mindössze néhány másodperc alatt:

https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/557/kiskunfélegyháza-város-megújult-honlapja