• 2017. szeptember 22. 15:30

Hét év után kapták el a gyilkost

Egy Petőfiszálláson történt rablással összefüggésben került a nyomozók látókörébe az a férfi, aki a gyanú szerint hét évvel ezelőtt megölt egy idős asszonyt két kilométerre a napokban történt rablás helyszínétől. Az ügy részleteiről a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese, Szabó Vendel r. ezredes tartott sajtótájékoztatót Kecskeméten. 

 

Szeptember 18-án a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 41 éves petőfiszállási lakost. A bűncselekmény körülményeit elemezve a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy 2010. augusztus 19-én, Petőfiszálláson történt emberölés elkövetésének egyes jellemzőivel hasonlóságot találtak.

Hét évvel ezelőtt ismeretlen tettes otthonában megölt egy 66 éves asszonyt. A főkapitányság nyomozói augusztus 20-án a 2010-ben történt emberölés miatti nyomozást felújítva, abban gyanúsítottként hallgatták ki a 41 éves helyi férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.


 

Hét év után kapták el a gyilkost

Hét év után kapták el a gyilkost

Hét év után kapták el a gyilkost

Hét év után kapták el a gyilkost