• 2017. szeptember 6. 10:30

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál ideje alatt

A kiskunfélegyházi polgármesteri hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a lakosságot, hogy a Libafesztivál rendezvényei alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Forgalomkorlátozások a Libafesztivál ideje alatt

 

Szeptember 6-án, szerdán kb. 21 órától lezárják a Zrínyi utca és a Deák Ferenc utca eleji, valamint a DM előtti parkolót. Nem lehet megállni a Szent János tér macskaköves utcáján a Fókusz Takarékszövetkezetig, a Mártírok útja elején, valamint a Kazinczy utca elején.

Szeptember 7-én, csütörtökön reggel 8 órától 10-én, vasárnap 14 óráig nem lehet megállni a Kossuth Lajos utca, az 5-ös főúttól, Wesselényi utcáig, valamint a Zrínyi utca a Kossuth Lajos utcától, a Korrekt ker-ig tartó szakaszán, továbbá a Deák Ferenc és az Attila utca elején.

Szeptember 7-én, csütörtökön reggel 8 órától 11-én, hétfő 12 óráig lezárják a Kazinczy utca torkolatát, a parkoló kijáratig.

Szeptember 8-án pénteken, kb. 23 órától, 9-én szombaton 23 óráig kibővül a lezárás a Kazinczy utca Korona utcáig terjedő szakaszára, valamit a Korona utca teljes szakaszára.

Szeptember 9-én, szombaton 13 és 14 óra között lezárják a Kossuth Lajos utca Vasútállomás és a Wesselényi utca közti szakaszát.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy a forgalomkorlátozásokat vegyék figyelembe és annak megfelelően közlekedjenek.