• 2018. szeptember 30. 07:30
  • Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

Évközi 26. vasárnap - 2018. szeptember 30.
A Szent István Templom hírei

 

1. Most vasárnap délután 4 órakor tartják a betegek miséjét. Előtte 3 órától már lesz gyónási lehetőség. Este 7 órakor nem lesz szentmise.

2. Hétfőn megváltozik a templomban az esti szentmise kezdési időpontja. Hétköznap 5 órakor, szombaton és vasárnap 6 órakor kezdik az esti misét.

3. Októberben hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-kor kezdik a közös Rózsafüzér-imádságot.

4. Október 4-én, csütörtökön délután 4 órakor szentségkitétellel csendes szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hívatásokért.

5. Október 6-án, szombaton az esti szentmisében a gitáros tábor résztvevői végzik a zenei szolgálatot, a szentmise keretében rövid előadást tartanak.

6. Szintén október 6-án, szombaton este 7 órakor a Nemzetközi Zenei Világnap alkalmából hangverseny lesz a templomban. Szeretettel várnak mindenkit!

7. A következő héten az elmúlt két év volt 8. osztályos tanulói levelet kapnak a plébániáról, amelyben a bérmálási előkészítőre hívják őket.

8. Jövő vasárnap, október 7-én, tartják a Rózsafüzér-társulat éves összejövetelét. Akkor lesz az új tagok felvétele. Várják azokat, akik szeretnének csatlakozni a társulathoz.

9. Október 14-én, vasárnap a 9 órai szentmise után elsőáldo-zási megbeszélés lesz a most 3. osztályos gyerekek szüleinek.

10. Október 28-án, vasárnap a ½ 11-es szentmisében tartják a jubiláló házastársak közös hálaadó szentmiséjét. Várják a plébánián a házassági évfordulójukat ünneplő házastársak jelentkezését.

11. Szentírási idézetekkel képeslapok ingyen elvihetők az újságos asztalról.