• 2018. június 10. 07:30
  • Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

Évközi 10. vasárnap - 2018. június 10.
A Szent István Templom hírei

 

1. Ma, vasárnap délután 6 órakor kezdődik a Rózsafüzér-társulat összejövetele.

2. Június Jézus Szíve engesztelő hónapja, ezért minden pénteken az esti szentmise előtt ½ 7-től végzik a Jézus Szíve litániát.

3. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat azonnali belépéssel informatikában jártas munkatársat keres. Uniós projekttapasztalat és angol nyelvtudás előnyt jelent. Elvárt képességek: szorgalom, pontosság, kreativitás, csapatban dolgozni tudás. Pályájukat kezdő fiatalok is jelentkezhetnek. Az állás után érdeklődők ebbéli szándékukról küldjenek egy e-mailt az alábbi címre: rigo.eva@maltai.hu.

4. Ifjúsági mise lesz az Ótemplomban június 15-én, pénteken este ½ 7-kor. Minden fiatalt hívnak és várnak!

5. A Szent Imre Cserkészcsapat városi papír- és vasgyűjtést szervez június 19-e és 25-e között. Akinek van felajánlható papírhulladéka, kérik, jelezze a sekrestyében vagy a plébánián névvel, címmel, telefonszámmal, s egy időpont megadásával, amikor a cserkészek otthon találják. A befolyt összeget a cserkészcsapat táboroztatására fordítják.

6. A Liget társulat bemutatja: Godspell - Zenés passiójáték. A jótékonysági rendezvény helyszíne a Móra Ferenc Művelődési Központ. Időpont: június 28-a, csütörtök 19 óra. További információ a templomi hirdetőtáblán olvasható.