• 2018. március 11. 07:30
  • Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

Nagyböjt negyedik vasárnapja - 2018. március 11.
A Szent István Templom hírei

 

1. Nagyböjtben minden héten pénteken és vasárnap keresztutat végeznek, pénteken az esti szentmise után, vasárnap pedig az esti szentmise előtt, 5 órakor.

2. A filmklub következő vetítése március 16-án, pénteken az esti szentmise és a keresztút után lesz a plébánián.

3. Az egyházközség képviselő-testülete március 19-én, hétfőn este ½ 6-kor gyűlést tart a Plébánián.

4. Egyházközségi kirándulást, zarándoklatot szerveznek július 16-a és 19-e között. Részletes tájékoztató és jelentkezés a plébánián.

5. Ebben az évben az adóhatóság elkészíti az adóbevallást, de a személyi jövedelemadó 2x1 százalékáról mindenkinek rendelkezni kell. Kérik, hogy a katolikus egyházat és valamely karitatív szervezetet, alapítványt támogassák adójuk 2x1 százalékával. Ezen felajánlásukat akár az ügyfélkapun keresztül, akár a postai levél által megtehetik.

6. A Máltai Szeretetszolgálat keresztény lelkületű, józan életű, megbízható, megfelelő szakképesítéssel rendelkező munkatársakat keres az alábbi munkakörökre: szociális munkás, vagy felsőfokú végzettséggel mentori munka-körbe. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal e-mailben a simon.edina@maltai.hu  címen, vagy személyesen, a Máltai Szeretetszolgálat Félegyházi irodájánál, a Móra Ferenc tér 11. szám alatt, a Kalmár kápolna mellett lehet.