• 2018. január 21. 07:30
  • Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

Évközi harmadik vasárnap - 2018. január 21.
A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

 

1. Szerdán Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, csütörtökön Szent Pál apostol megtérésének ünnepe, pénteken pedig Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök emléknapja lesz.

2. A mai nappal (január 21.) megkezdődött az ökumenikus imanyolcad. Krisztus Urunk szándéka szerint imádkozzunk mindannyian a keresztények egységéért. Hétfőn este 6 órakor a templomban tartanak közös istentiszteletet, amelyen Hostyánszki Péter baptista lelkész hirdeti az igét, kedden este 6 órakor a református imaházban Hatvani István nyugalmazott református lelkész lesz az igehirdető, szerdán este 6 órakor pedig a baptista imaházban (Virág u. 29.) Ivanics Zoltán káplán atya hirdeti majd az igét. Mindenkit szeretettel várnak ezekre a közös imaalkalmakra.

3. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. A héten megújult készlettel várják az érdeklődőket.

4. Január 25-én, csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Közösségi Házban.


5. Január 27-én, szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

6. Január 28-án, jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör szándékára lesz bemutatva. Január 29-én, hétfő este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének gyűlését a Közösségi Házban.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!