Lakossági fórumot tart Bense Zoltán

Lakossági fórumot tart Bense Zoltán
Lakossági fórumot tart november 9-én, szerdán 17 órakor a polgármesteri hivatal tárgyalójában Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Városüzemeltetési Bizottság elnöke. Meghívott vendég Csányi József polgármester és Juhász László, a Városüzemeltetési Osztály osztályvezetője.
Képviselők munkában – A Békás kúttól a ravatalozóig - videóval

Képviselők munkában – A Békás kúttól a ravatalozóig - videóval
Végtelen büszkeséggel mutatja, s közben a jó gazda gondosságával minden apró részletre kiterjedően ellenőrzi is körzete új büszkeségét, a nemrégiben átadott Békás kutat Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet képviselője. Nem tagadja: aggódik a rongálók, felelőtlen erőfitogtatók miatt. Ezért is örül az új közterület–használatról szóló rendeletnek, ami a korábbi gyakorlatnál szigorúbb, következetes...
Évértékelő lakossági fórumot tartott Bense Zoltán

Évértékelő lakossági fórumot tartott Bense Zoltán
Lakossági fórumot tartott december 10-én, csütörtökön, a József Attila Általános Iskolában Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a városüzemeltetési bizottság elnöke. A rendezvényen vendégként jelen volt és válaszolt a felmerült kérdésekre Csányi József polgármester, Hartyáni Gyula főtanácsos és Rádi Rudolf, a városüzemeltetési osztály osztályvezetője.
Várják a lakosságot

Várják a lakosságot
Lakossági fórumra várja az érdeklődőket Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a városüzemeltetési bizottság elnöke, december 10-én, csütörtökön 17 órától a József Attila Általános Iskolában. Meghívott vendég: Csányi József, Kiskunfélegyháza város polgármestere, Hartyáni Gyula főtanácsos és Rádi Rudolf, a városüzemeltetési osztály osztályvezetője.
Képviselők munkában: Bense Zoltán - 2. választókörzet

Képviselők munkában: Bense Zoltán - 2. választókörzet
2006 óta tagja a félegyházi képviselő-testületnek Bense Zoltán, elsősorban mégsem politikusnak tartja magát. Mint mondja, hite szerint képviselői esküt a város és a polgárok szolgálatára tett. Nála a hangsúly a „szolgálaton” van.
Vég és Kezdet egyszerre - 2014

Vég és Kezdet egyszerre - 2014
A 2009. augusztusában megjelenő Panel pályázati felhívásra 7 társasház adott be Kiskunfélegyházán pályázatot. Ezek közül eddig 4 lakóközösség épületének felújítása fejeződött be: az Arad u. 3/A-B-C., az Asztalos J. u. 10-12., az Asztalos J. u. 13-23. és a Deák F. u. 1-5. Az Asztalos J. u. 2-8., az Attila u. 1-3. valamint a Holló L. u. 13-27. szám alatti épületeké 2014-ben lezárult, öt éves kitartás és hit...
Pedagógus-politikus hegymászó bakancsban

Pedagógus-politikus hegymászó bakancsban

Interjú Bense Zoltánnal

Sokféle arcát ismerhetik a félegyháziak Bense Zoltánnak: a pedagógust, a képviselőt, a hegymászót, a családapát… Ami viszont állandó, hogy minden helyzetben mértéktartó és határozott. Most is. Amikor arra keresem a választ, vajon mi táplálja a tekintetében még mindig az ott lobogó lelkesedést.

Újabb siker a 2.sz. választókerületben

NYERT AZ ATTILA u.1-3.

Az Attila u. 1-3.szám alatti társasház a 31 lakásos épület külső nyílászáróinak cseréjére nyújtott be pályázatot 2006-ban a lakások, lépcsőházak valamint az egyéb közös, fűtött helyiségek 100 százalékában.