Júniusi véradások

Júniusi véradások
Júniusban is szervez véradást a Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete. Vért adhat minden egészséges ember, aki már betöltötte 18. életévét, de még nincs 65 éves, testsúlya pedig meghaladja az 50 kg-ot. Ezen kívül érdemes tudni, hogy férfiak akár ötször, nők viszont maximum háromszor adhatnak vért egy évben. A két véradás között pedig legkevesebb 56 napnak el kell telnie.
Városalapítók Hete – 2019

Városalapítók Hete – 2019
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szeretettel hív mindenkit a május 18-a és 26-a között megrendezendő Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztiválra, valamint a városi gyermeknapi rendezvényeire.
Kedvcsináló turné

Kedvcsináló turné
Tizedik alkalommal rendezi meg nyári rocktáborát a Rocktár, amelyet – több éves hagyományt követve – miniturné keretében, idén is egy ifjú zenészekből álló zenekar népszerűsített. Az általános iskolák udvarán tartott negyedórás koncertek különleges hangulatúvá varázsolták a tanórák közötti szüneteket, ízelítőt adva a gyerekeknek a zenei élményre alapozó könnyűzenei tábor programjából.
Gazdag programmal emlékezett Félegyháza az 1848/49-es forradalomra

Gazdag programmal emlékezett Félegyháza az 1848/49-es forradalomra
Kiskunfélegyházán az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója tiszteletére rendezett városi események a hagyományoknak megfelelően Bem József tábornok szobrának koszorúzásával kezdődött, ahol Bárdos József nyugállományú alezredes méltatta a 48-as események fontosságát. Ezt követően a művelődési központ zsúfolásig telt színháztermében emlékeztek a félegyháziak a szabadságharc hőseire. A...
A forradalom hőseire emlékezünk

A forradalom hőseire emlékezünk
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szeretettel hív és vár mindenkit az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója tiszteletére rendezett városi ünnepségsorozatra.
Márciusi véradások

Márciusi véradások
Márciusban is szervez véradást a Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete. Vért adhat minden egészséges ember, aki már betöltötte 18. életévét, de még nincs 65 éves, testsúlya pedig meghaladja az 50 kg-ot. Ezen kívül érdemes tudni, hogy férfiak akár ötször, nők viszont maximum háromszor adhatnak vért egy évben. A két véradás között pedig legkevesebb 56 napnak el kell telnie.
Újra a Rocktár lehet az év klubja!

Újra a Rocktár lehet az év klubja!
Számos szakmai, városi és közönség elismerést kapott a Rocktár Élőzenei Bázis munkássága az elmúlt tíz évben. Az Év Zenei Klubja 2012 közönségszavazáson elsöprő győzelmet aratott a Rocktár Élőzenei Bázis.
I. Forrás Pálinka és Blues Fesztivál a Rocktárban

I. Forrás Pálinka és Blues Fesztivál a Rocktárban
Félegyházára látogatnak a blues zenei élet meghatározó alakjai. A február 23-i rendezvény helyszíne a Rocktár élőzenei bázis lesz. A 18 órakkor kezdődő koncert fő támogatója a Forrás Pálinka főzde. Az elköteleződés a jó blueszene és a finom pálinka okozta érzések hasonlóságából fakad.
Turnéval járja az országot

Turnéval járja az országot
Ritka és különleges hangszeren, tekerőlanton játszik a kiskunfélegyházi Ónodi András Máté. A mindössze nyolc éves kisfiú az ország legfiatalabb tekerőlantosaként turné keretében mutatkozik be a nagyközönség előtt. Az ország számos pontján fellépett már, meghívást kapott többek között a Hagyományok Házába, a népzene fellegvárába is. Repertoárjában több mint húsz dal szerepel, mintegy negyedórás...
Félegyházi advent – 2018

Félegyházi advent – 2018
December elején minden félegyházi lakos a postaládájában találja a Kiskunfélegyházi Advent 2018 című kiadványt, amely az ünnepi időszak gazdag programkínálatát, az adventi időszak félegyházi kulturális és kikapcsolódási lehetőségeit gyűjti csokorba – tudtuk meg Görög Anita közművelődési referenstől.
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » [Utolsó oldal]