• 2018. szeptember 16. 10:00
  • Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

Évközi 24. vasárnap - 2018. szeptember 16.
A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

 

1. Csütörtökön a koreai vértanúk emléknapja, pénteken pedig Szent Máté apostol és evangélista ünnepe lesz.

2. Szeptember 17-én, hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Szeptember 18-án, kedden este 7 órakor képviselő-testületi gyűlés lesz a plébánián. Szeretettel kérik az egyházközség képviselőit, hogy lehetőség szerint tegyék szabaddá magukat erre az alkalomra.

5. Szeptember 23-án, jövő vasárnap avatják és szentelik fel a plébánia udvarán kialakított Mária-kertet. Délután 4 órakor a budapesti Jézus Szíve templom kórusa ad hangversenyt az udvaron (vezényel: Rónaszéki Tamás hegedűművész, karnagy), majd ezt követően szabadtéri mise keretében szentelik meg a Szűzanya szobrát és a körülötte kialakított imakertet. A kertben elhelyezték a régi áldoztatórács darabjait és a templomból valamikor kikerült hála-táblákat is. Jövő vasárnap a Kalmár kápolnában és este a templomban már nem lesz külön szentmise. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

6. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!