Választókerületi polgármesterek találkoztak Bugacon

Választókerületi polgármesterek találkoztak Bugacon
Október 12​-én Bugacon tartották a 4. számú választókerület polgármestereinek 71. értekezletét. Lezsák Sándor, a térség országgyűlési képviselője kezdeményezte, hogy negyedévente, mindig más-más településen találkoznak a településvezetők. Ezeken az alkalmakon beszélik meg közösen az éppen aktuális kérdéseket.
Jakabszállás a vidék nyugalmát kínálja

Jakabszállás a vidék nyugalmát kínálja
Jakabszállás a Budapest-Kecskemét-Szeged tengely mellett elhelyezkedő, jó közlekedési adottságokkal rendelkező település, amely egyéb tulajdonságainak köszönhetően is kiválóan alkalmas mindazoknak, akik a vidéki életet kedvelik, mind pedig azoknak, akik munka után csendes pihenést nyújtó otthonra vágynak. Infrastruktúrája és szolgáltatásai lehetővé teszik minden korosztály számára a kényelmes mindennapi...
Képviselői fogadóóra

Képviselői fogadóóra
Lezsák Sándor, Bács-Kiskun megye 4. számú választókerület országgyűlési képviselője tart fogadóórát október 12-én, csütörtökön 16 és 17 óra között Gátéron, a Faluházban. A fogadóórán érkezési sorrendben, négyszemközt lesz lehetőség beszélni a képviselővel.
Nemzeti tudatunk tudatos erősítése

Nemzeti tudatunk tudatos erősítése
Mihály-napi sokadalom és vásári forgatag várta a pálmonostori művelődési házba érkező vendégeket október 8-án, akik a kiskunfélegyházi járáshoz tartozó települések értékeivel is megismerkedhettek az értéktári bizottságok első alkalommal megrendezett találkozóján.
Volt Vízkereszt is, meg amit akartak

Volt Vízkereszt is, meg amit akartak
Változatos műsorokkal, vidám beszélgetésre, nótázásra, várták az időseket Jakabszálláson október 6-án a község művelődési házába. Az idősek napi ünnepség befejezéseként az akasztói Vízkereszt citerazenekar lépett fel, akik egy élő kívánságműsorban azt játszották, amit a nézők akartak.
Hamarabb tanult meg lovagolni mint járni

Hamarabb tanult meg lovagolni mint járni
Ifj. Juhász László ismét tovább öregbítette Bugac hírnevét. A harmincegy éves hajtó a Bugaci Ménes színeiben nyerte meg a fogatvágta döntőjét a 10. Nemzeti Vágtán.
A legjobb lángost Tiszakécskén készítik

A legjobb lángost Tiszakécskén készítik

A Lángos Büfé Tiszakécske lett 2017-ben a Vénusz kedvenc lángosozója

A magyar lángosrajongók szavazatai alapján 2017-ben a Lángos Büfé Tiszakécske végzett a Lángos Voks verseny első helyén, így ebben az évben övék lett a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2017” cím, illetve az 500 liter napraforgó-étolaj nyeremény.
Végéhez közelednek a munkák Tiszaalpáron

Végéhez közelednek a munkák Tiszaalpáron
Egy éve kezdett nagy munkába a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság a Nagy-tónál, Tiszaalpáron. A kivitelező hamarosan befejezi a munkát és átadja azt az ott élő madarak százainak. Az élőhely-fejlesztés eredményeként nagy területű, nyílt vízfelszín és egy kéthektáros költősziget várja majd a tavasszal visszaérkező madárcsapatokat.
Leánykérés a jakabi szüreti bálon - videóval

Leánykérés a jakabi szüreti bálon - videóval
Énekszóra ébredt Jakabszállás községe szeptember 23-án, amikor lovas fogatokkal, feldíszített kocsikon, zenekari kísérettel csősz legények hirdették a szüreti felvonulás napját. A falujárás és a csőszpárok tánca meggyőző hívogató volt az esti bálra.
Na, ki meri megérinteni a sárkányt?

Na, ki meri megérinteni a sárkányt?
Gyöngyösi Sándor fülöpjakabi biogomba termesztő is jelen van a ma megnyílt Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár kiállítói sorában. Az Európában egyedülálló biogomba-termesztő a G pavilon Biosziget standján mutatja be termékeit, köztük szárított gombákat, gombaporokat, kávé és tea készítményeket, amelyek ganoderma és shiitake gombákból készültek, és fogyasztásuk kedvező...
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]